EXCELSIOR PÉMIUM TERMÉKEINK


Excelsior diósonka
A sertéscomb legnemesebb húsrészéből, a dióból készült, formázott sonkakülönlegesség. A hosszú pácolási és érlelési időnek köszönhetően jellegzetes ízt kap, így válik igazi ínyencfalattá. Minden szendvics és hidegtál koronája, de tálalhatjuk megpirítva is mustárral, majonézzel, tormával. 6-7 hét (pácolás: 2 hét, érlelés: 3-4 hét)
kb. 700-800g vákuumcsomagolt
0 és +5 °C közötti hőmérsékleten, 60 nap
sertés csont-, bőr nélküli comb, étkezési só, tengeri só, dextróz, tartósítószer (nátrium-nitrit). 100g késztermékhez 122g sertés combhús felhasználásával készült.
-
Energia: 847kJ/203kcal; Zsír: 13g, amelyből telített zsírsavak: 5,3g; Szénhidrát: <0,5g, amelyből cukrok: <0,5g; Fehérje: 21g; Só: 5g
VISSZA

A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül

GINOP Plusz-3.2.1-21