RECEPTEK SONKÁVAL

Juhtúrós-spenótos, sonkás felfújt

Igazi komfort kaja, könnyen összedobhatod bármikor és mindenki imádni fogja.

Hozzávalók
4 fő részére
  • 400 g bébispenót
  • 300 g lebbencs tészta
  • 4 tojás
  • 250 g juhtúró
  • 100 ml tejszín
  • 1 ek liszt
  • 2 gerezd fokhagyma
  • só, bors
  • 200 g Eszterházy sonka
A tésztát sós vízben megfőzzük és leszűrjük. A tojásokat kettéválasztjuk és a fehérjéből kemény habot verünk. A tejszínt elkeverjük a liszttel, tojássárgájával, juhtúróval, a szétzúzott fokhagymával, az apró kockákra vágott sonkával, majd sózzuk és borsozzuk. Óvatosan összeforgatjuk a felvert tojásfehérjével és az egészet kivajazott sütőformába öntjük. Irány a 180 fokos sütő kb. 40 percre vagy amíg aranybarna nem lesz.
VISSZA

A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül

GINOP Plusz-3.2.1-21